Tilbage / Kost- og Servicesektoren Forbehold
Velfærdens fundament
Kost- og Servicesektoren
oktober 2013

Der vaskes, rulles, stryges, støvsuges, desinficeres, koges, skrælles.

Hver eneste dag. På hospitaler, plejehjem, vaskerier, kaserner, skoler, døgn- og daginstitutioner, i private hjem.
Kost- og Servicesektorens faggrupper er velfærdens kompetente og omsorgsfulde fundament. Det er dem, der blandt meget meget andet sikrer hygiejnen, så patienterne på hospitalerne bliver raske og ikke rammes af sygehusinfektioner. De sørger for stablerne af rent linned i skabene, og de kokkererer den varierede, sunde mad til de ældre og til de mindste borgere.

Denne bog portrætterer nogle af velfærdens garanter, deres liv, engagement, holdninger og faglige facetter. Bogen er – også – fortællingen om fagets og velfærdens udvikling og perspektivet for fremtiden.
Download Velfærdens fundament som PDF-fil

For at læse PDF-filer er det nødvendigt at installere den gratis Acrobat Reader.
Hent Acrobat Reader

Pjecebestilling
stk. á 0 kr.
Kategorier:
A-kassen
Arbejdsmarked
Arbejdsmiljø - Miljø
Elev og ungdom
Faglige seniorer
Forbund
Kost- og Servicesektoren
Ledere - Ledelse
Løn - Overenskomst
Medlemsorganisering
Pædagogisk Sektor
Pædagogiske undersøgelser
Social- og Sundhedssektoren
Teknik- og Servicesektoren
Tillidsvalgt
Uddannelse/Undervisning