Tilbage / Kost- og Servicesektoren Forbehold
Udlicitering på køkkenområdet
Udlicitering har store konsekvenser for medarbejderne på køkkenområdet i kommunerne og regionerne. Vi hører tit medlemmer udtrykke stor usikkerhed og utryghed ved udsigten til at skulle arbejde for en ny leverandør: Går jeg ned i løn?
Får jeg nye arbejdsopgaver og ændrede arbejdstider? Og hvad med arbejdsmiljøet?
Mange oplever, at udliciteringen alene er en spareøvelse uden fokus på kvalitet.
Download Udlicitering på køkkenområdet som PDF-fil

For at læse PDF-filer er det nødvendigt at installere den gratis Acrobat Reader.
Hent Acrobat Reader
Kategorier:
A-kassen
Arbejdsmarked
Arbejdsmiljø - Miljø
Elev og ungdom
Forbund
Kost- og Servicesektoren
Ledere - Ledelse
Løn - Overenskomst
Medlemsorganisering
Pædagogisk Sektor
Pædagogiske undersøgelser
Social- og Sundhedssektoren
Teknik- og Servicesektoren
Tillidsvalgt
Uddannelse/Undervisning
Udlicitering