Tilbage / Kost- og Servicesektoren Forbehold
Bæredygtighedsuddannelse - A4-pjece
FOA har været med til at udvikle en ny bæredygtighedsuddannelse som udbydes på skolerne fra 2022. Bæredygtighedsuddannelsen henvender sig bl.a. til medlemmer med solid arbejdserfaring fra køkkener og kantiner.
Bæredygtighedsuddannelsen klæder medarbejderne på til at arbejde målrettet med bæredygtighed og sætte dagsordenen i forhold til bæredygtighed, klima og miljø på arbejdspladserne. Den er blevet udviklet i regi af Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen, hvor FOA sidder sammen med Kost og ernæringsforbundet i FKB’en for 'mad til grupper med varierende behov for ernæring'.



december 2021
Download Bæredygtighedsuddannelse - A4-pjece som PDF-fil

For at læse PDF-filer er det nødvendigt at installere den gratis Acrobat Reader.
Hent Acrobat Reader
Kategorier:
A-kassen
Arbejdsmarked
Arbejdsmiljø - Miljø
Elev og ungdom
Forbund
Kost- og Servicesektoren
Ledere - Ledelse
Løn - Overenskomst
Medlemsorganisering
Pædagogisk Sektor
Pædagogiske undersøgelser
Social- og Sundhedssektoren
Teknik- og Servicesektoren
Tillidsvalgt
Uddannelse/Undervisning
Udlicitering